NKV lid worden

Steun de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) door lid te worden.

Nederlandse Kitesurf VerenigingDe Nederlandse Kitesurf Vereniging is een landelijke organisatie die zich sinds 2000 inzet als belangenbehartiger voor de kitesurfsport in Nederland.

Samen met Sportzeker hebben we de krachten gebundeld. We zien allemaal het belang in van o.a. het openhouden van de kitespots in Nederland. De NKV vraagt een jaarlijkse bijdrage van 18 euro voor hun steun. Sportzeker verzekerden die het NKV willen steunen krijgen het eerste jaar een gratis lidmaatschap aangeboden door de NKV. En je mag opzeggen op elk gewenst moment dus je zit nergens aan vast. Ook niet na een jaar. Jouw ‘lid zijn’ helpt de NKV om meer gewicht in de schaal te leggen. Een groot bestand aan NKV leden is van belang voor de invloed die ze kunnen uitoefenen in de politiek en belangbehartiging. Elk lid telt.

Dus wordt nu lid van de NKV en krijg je eerste jaar lidmaatschap gratis. Je kan je aanmelden door ons te mailen met je naam en polisnummer. De NKV ontvangt dan je gegevens en deze zal zorg dragen voor de verdere afhandeling van je aanmelding. Dit loopt buiten Sportzeker om.

 

Visie NKV

De visie van de NKV is ‘iedereen zorgeloos laten genieten van de kitesurfsport’. Deze visie richt zich vooral op veiligheid en een positief imago van de kitesurfsport in Nederland.

Om de veiligheid te verhogen moeten beoefenaars van deze sport goed op de hoogte zijn van de gevaren en instructie krijgen om deze gevaren te minimaliseren. De NKV organiseert daarom jaarlijks diverse safety clinics in samenwerking met de KNRM en reddingsbrigade.

Daarnaast werkt de vereniging hard aan het openhouden van een maximaal aantal veilige kitesurfspots.

Belangenbehartiging

Om de belangen van kitesurfend Nederland te vertegenwoordigen en het imago van de sport zoveel mogelijk positief te stimuleren, staan we als vereniging nauw in contact met media, overheid en overige betrokken instellingen.

Meer informatie: https://www.nederlandsekitesurfvereniging.nl/