Over Sportzeker

Sportzeker werkt samen met a.s.r. Verzekeringen. Dit staat voor een stuk zekerheid. Het advies van Sportzeker, en de zekerheid van een gerenommeerde verzekeringspartij biedt vertrouwen.

Sportzeker is begin 2009 opgericht, en is voortgekomen uit reisbureau Happysport dat zich specialiseerde in wind-, kite- en golfsurfreizen. In die tijd merkten we dat er geen enkele goede (en betaalbare) reisverzekering was, die ook nog eens in Nederland je materiaal verzekert. Toen hebben we bedacht: “als het er niet is, maken we het zelf maar”.  Op deze manier is Sportzeker ontstaan. Destijds was Europeesche Verzekeringen aangetrokken als uitvoerende verzekeraar. Per 17-4-2023 is Europeesche Verzekeringen qua merknaam omgezet naar a.s.r. verzekeringen. Zij en doet de uitvoering achter de schermen.

Bij de meeste andere verzekeringen zitten er voor surfers nogal wat nadelen aan:  je bent onderverzekerd, je materiaal is niet goed gedekt, je aansprakelijkheid bij kitesurfen is niet geregeld, etc. Of je bent als kiter geheel uitgesloten van dekking. Altijd is/was er wel iets. Of je moest alles afzonderlijk verzekeren en dat maakte het onoverzichtelijk en  duur. Nu dus 1 oplossing: je kan ‘onbezorgd het water op’.

Zelf surfen we al bijna 40 jaar. Tegenwoordig vooral wingfoilen, maar ook windsurfen, kitesurfen, wavesuppen en golfsurfen. We hebben dus verstand van zaken en kunnen je goed adviseren.

Tot op het water!

Groet, Mark

Geen zorgen

Tijdens het sporten wil je je  niet druk maken over hoe je verzekerd bent, je moet gewoon goed verzekerd zijn als er iets gebeurt. Je moet er niet eens over nadenken. Geen zorgen dus.

Visie

We willen een verzekering aanbieden met een goede dekking, een duidelijk uitkeringsbeleid en een aantrekkelijke prijs. Ofwel een verzekering voor surfers, door surfers.

Bestaansrecht

We werken samen met de a.s.r. verzekeringen, een van de grootste aanbieders van reisverzekeringen in Nederland. Sportzeker heeft de kennis, de a.s.r. verzekeringen biedt de zekerheid.

Wat jullie vinden

 • "Concluderend kan er worden gesteld dat Sportzeker.nl zowel voor de recreatieve wind/kitesurfer als voor de professional de beste keus is."

  Kite/windsurfmagazine
  Kite/windsurfmagazine maart 2014
 • "Klant vanaf het eerste uur en helaas ook al meerdere keren beroep moeten doen op de Sportzeker verzekering, altijd goed geholpen en er is nooit moeilijk gedaan over schadeloosstellingen! Een aanrader dus!"

  Medewerker surfshop
 • "Petje af voor het snel en adequaat fixen. Ik zou willen dat ik bij al mn verzekeringen het gevoel heb dat ze daadkrachtig zijn!"

  Klant via e-mail
 • “Zit je aan de andere kant van de wereld en je kind heeft ernstige uitdrogingsverschijnselen, wordt met één telefoontje alles geregeld. Van ziekenhuisopname tot en met de repatriëring naar huis” “Petje af!”

  Rolf Kozian F-One

Onze Partners