Gratis Foilclinic met WingXperience

ervaar de kick van het wingfoilen met een gratis clinic van 1 uur in het weekend van 6-7 mei.

Gratis Wingfoil Clinic 6/7 mei voor Sportzeker klanten

Leer, ervaar en have fun tijdens de gratis Wingfoil les van onze partner WingXperience. De beste start om kennis te maken met Wingfoilen.

Omschrijving

WingXperience

WingXperience geeft 1 uur gratis wingfoil les weg alleen voor Sportzeker klanten

In het weekend van 6&7 mei aanstaande zal op basis van de windvoorspelling een clinic gegeven worden van 10:00-11:00 uur of van 15:00-16:00 uur. Per tijdsblok is plaats voor 8 Sportzeker klanten.

Geef je snel op via info@wingxperience.com of bel ze nog even bij vragen 06 – 83 18 66 54 (Bjorn/Tessa). Zie ook de actievoorwaarden. 

De Wingfoil Specialist Nederland

Wil jij leren wingsurfen of wingfoilen? Wij zijn bij WingXperience gespecialiseerd in het aanbieden van deze snel groeiende sport. Bij ons kun je lessen volgen bij ervaren instructeurs op de nieuwste RRD materialen. Ben jij een beginner of een ervaren surfer? Kom je alleen, met je partner, vrienden of in een groep? Wij hebben voor iedereen een passend aanbod! Ook voor groepsactiviteiten of Wingfoil reizen naar Sardinië ben je bij ons aan het goede adres. 

DJI_0450.JPG

Wat is wingfoilen?

Wingfoilen is dé nieuwe discipline binnen de watersport die extreem snel groeit. Het is een combinatie van windsurfen, surfen en kitesurfen. De sport wordt uitgeoefend met een opblaasbare ‘wing’, een board en een hydrofoil. Door de hydrofoil krijg je daadwerkelijk het magische gevoel van vliegen boven het water!


Wingfoilen brengt veel voordelen met zich mee:

 • Je hebt maar weinig wind nodig, dit vergroot je uren op het water aanzienlijk!

 • Makkelijk op te bouwen

 • Het  ultieme gevoel van vrijheid 

 • Een snelle leercurve (t.o.v. kite- en windsurfen)

 • Een full-body-workout, toegankelijk voor iedereen!

Binnen deze nieuwe watersport maken we onderscheid tussen wingsurfen en wingfoilen, waarbij wingsurfen zonder de foil wordt beoefend

WingXperience

Marina weg 163 

1361AH, Almere
E: info@wingxperience.com
T: +31 (0)6 83 18 66 54

Algemene voorwaarden

Actievoorwaarden
  1. De actie is alleen geldig voor klanten van Sportzeker.
  2. De gratis les is in de sport wingfoilen en vindt plaats op 6 of 7 mei, afhankelijk van het weer die dagen. WingXperience bepaalt op basis van het weer op welke dag de les doorgaat en zal de deelnemers hierover informeren.
  3. Mensen kunnen zich inschrijven voor de les via WingXperience door een e-mail te sturen naar info@wingxperience.com. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers per tijdsvak, met een totaal van maximaal 16 deelnemers.
  4. Mensen mogen zich niet inschrijven voor 2 tijdsvakken.
  5. Sportzeker is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de lessen of voor de beslissingen van WingXperience met betrekking tot het doorgaan van de les. Sportzeker is ook niet verantwoordelijk voor eventuele compensatie als de les niet doorgaat.
  6. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele vragen of opmerkingen over de inhoud van de lessen, de doorgang van de les en de data van de les. Deze vragen moeten direct aan WingXperience worden gesteld.
  7. Deelname aan de les gaat op volgorde van inschrijving.
  8. De deelnemers worden geacht serieus de intentie te hebben om deel te nemen aan de les en dienen WingXperience op de hoogte te stellen als ze verhinderd zijn om te komen.
  9. De lessen zijn alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder en de deelnemers dienen in goede fysieke gezondheid te verkeren.
  10. De deelnemers realiseren zich dat er risico’s verbonden zijn aan deelname aan de activiteiten en aanvaarden deze risico’s op eigen verantwoordelijkheid.
  11. De les is niet overdraagbaar aan anderen en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere producten of diensten.
  12. Sportzeker of WingXperience behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te annuleren, te wijzigen of op te schorten
Related Projects