We hebben je aanvraag ontvangen!

Succesvolle aanvraag!

Je aanvraag is succesvol ontvangen.

Als eerste ontvang je van ons nu direct een bevestigings e-mail op het door jou doorgegeven e-mail adres.. Deze e-mail bevestigt de ontvangst van je gegevens en geeft ook een overzicht van de door ons ontvangen gegevens. Dus hou in de gaten of je de mail ontvangt en controleer nog 1 keer je gegevens.

Voor Gmail gebruikers: je bevestigingsmail komt niet direct in uw inbox binnen, maar onder de tab “Reclame” (Promotions). Om dit in de toekomst te voorkomen, kunt u twee dingen doen:
1. Verplaats de betreffende e-mail naar de tab Primair (persoonlijk inbox). Op de vraag of alle e-mails van dezelfde afzender ook onder de tab primair geplaatst moeten worden, antwoordt u ‘Ja’.
2. Markeer de e-mail met een ster. E-mails met een ster plaatst Gmail niet alleen onder de tab Reclame, maar ook onder de tab Primair.

Ontvang je de mail niet of zie je fouten laat het ons dan gelijk weten op info@sportzeker.nl. Als je de ingangsdatum per direct hebt gezet, dan ben je vanaf nu ook tijdelijk verzekerd, ook al heb je nog geen polisnummer binnen. Je hebt dan een tijdelijke dekking tot de definitieve polis is opgemaakt door a.s.r. verzekeringen.

De volgende stap is dat de a.s.r. verzekeringen je aanvraag verwerkt. Je ontvangt daarna de papieren verzekeringspolis. Dit kan tot 10 werkdagen duren. Mocht je dan nog niets gehoord hebben laat het ons weten svp. Met betrekking tot de betaling kan het zijn dat a.s.r. verzekeringen de eerste betaling 2 maanden in 1 keer van je rekening afschrijft met de poliskosten erbij. Dit ligt aan de verwerkingsdatum (voor of na de 8e van de maand).

Als je meer vragen hebt dan horen we het graag.

Uiteraard stellen we het op prijs als je onze verzekering wilt delen met je vrienden!

Veel surfplezier!

Met sportieve groet,

Team Sportzeker

 

PS: denk erom dat als je langer dan 90 dagen op pad gaat, je even contact opneemt om aanvullend te verzekeren.

PS2: Zie onze facebook pagina: daar vind je ook aanvullende voordeelacties voor jou als Sportzeker klant. Zoals korting bij aanschaf van nieuw materiaal, gratis clinics, etc.