‘Bring in a friend’ actie

Met de vakanties voor de deur is het wel zo handig als je vrienden ook goed verzekerd zijn. Je weet nooit of ze je aanvaren.. Maar het is voor je vrienden natuurlijk ook goed om de verzekering op orde te hebben. Niets zo vervelend als een vakantie die in het water valt door materiaalschade of diefstal. Daarom hebben we een ‘bring in a friend‘.

Wat houdt het in: bij elke vriend die zich aanmeldt via jou krijg jij (!) 10 euro cash back op je rekening. En je vriend/vriendin ook!

Kan hij/zij gelijk het eerste rondje trakteren. Het enige dat je vriend hoeft te doen is bij het aanvraagformulier jouw e-mailadres in te vullen. Dan registeren wij dat er iemand via jou is binnengekomen en nemen contact met je op via het doorgegeven e-mailadres.

Actievoorwaarden: de actie loopt tot 31-7-2016. We nemen enkel contact op met het doorgegeven e-mailadres. Latere wijzigingen zijn niet mogelijk. En alleen doorverwijzingen vanaf de publicatiedatum van dit bericht worden geteld. De vergoeding is eenmalig per afgesloten en goedgekeurde polis.

Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.