Europeesche beste reisverzekeraar 2014

Onze partner de Europeesche Verzekeringen doet het goed: voor de 15e keer in hun geschiedenis zijn ze uitgeroepen tot beste reisverzekeraar.

Van het reisverzekeringblog:

Europeesche Verzekeringen is door Nederlandse reisbureaus verkozen tot winnaar van de Veer voor Beste Reisverzekeraar 2014. De prijs is afgelopen zaterdag tijdens het Reisgala in Rotterdam uitgereikt.

Onderzoek onder ruim 6.000 reisagenten

De Verenverkiezing is een jaarlijks initiatief van TravMagazine, het vakblad in de reisbranche. De veren worden toegekend naar aanleiding van een onderzoek door GfK Retail & Technology Benelux onder ruim 6.000 reisagenten in Nederland. Het is voor de Europeesche de 15e keer dat zij de Veer voor beste reisverzekeraar heeft gewonnen.

Liefhebbers

Commercieel Directeur Joyce Burkens en Salesmanager Maud van Boven namen de prijs namens de Europeesche in ontvangst: “We zijn heel trots dat we de Veer dit jaar weer mogen meenemen naar Amsterdam. We zien dat onze specialistische benadering nog steeds in goede aarde valt. Omdat we zelf ook reisliefhebbers zijn, hebben we voor elk type reiziger een passende verzekering. We zijn blij dat de reisbranche dit herkent en waardeert.”

Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.