Kiteoutlet

Win een changing mat

Kiteoutlet.eu geeft 3 changing matten weg.

3* Underwave changing mat

Een changing mat is zo’n must have waar je vaak aan denkt maar altijd vergeet te kopen. Pak nu je kans. Like ons op Facebook en like de post en we verloten er 3. Op te halen in Laren bij Kiteoutlet.

Over Kiteoutlet:

Kiteoutlet, de naam zegt het al, het is een online outlet-center. Wij kopen van producenten en importeurs die hun overjarige kites, board, waterkleding, en accessoires buiten de reguliere kanalen willen aanbieden.
In tegenstelling tot andere web-winkels zijn wij geen tienkamper. Wij focussen ons uitsluitend op het kitesurfen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van goede adviezen.

Als je niet altijd met de nieuwste materialen op het water hoeft te staan, dan ben je bij kiteoutlet op het juiste adres. Hier hebben we kites en boards van vorig jaar.
Een nieuw model kite of board is lang niet altijd beter dan het model van het jaar ervoor!

Je kunt ons volgen via Twitter of Facebook wij zouden het leuk vinden als je onze vriend zou willen worden. Wij zullen je informeren over onze activiteiten, demo dagen, wedstrijden, acties, en over mooie nieuwe spots die wij ontdekt hebben etc. Je kunt ons vinden op Facebook: Kiteoutlet.eu en op Twitter: Kiteoutlet

Related Projects