Versusshop aanbieding

10% op kites en barren!

Versusshop pakt uit met dikke korting

10% korting op nieuwe kites en barren 

De korting geldt op de nieuwste 2023 kites en barren.

actiecode “sportzeker10”

Omschrijving
ONS BEDRIJF 

Versus (shop), is samen met Kitecare (reparaties), U-Stick (bladders) en TEN (ons merk) onderdeel van Ventus Sports. Dit maakt ons de meest complete kitesurfshop van Nederland! We zitten op steenworp afstand van het strand van Scheveningen. In ons pand ademt alles kitesurfen, net als de mensen die er werken. Wij vinden een goede service vanzelfsprekend, gebaseerd op onze vele jaren ervaring met de sport.

 VERSUS

Versus is de winkel voor al jouw kitesurf- en daaraan gerelateerde artikelen, de beste service en het beste no-nonsense advies. We nemen onze klanten serieus, dus geen geouwehoer uit folders, maar onze eigen ervaring en nuchter advies. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel, dat zie je niet alleen terug in de merken die wij voeren, maar ook in onze allround service. Zo bieden wij de mogelijkheid om vrijwel alle kites en boards altijd eerst te testen.

Wij kiezen met onze jarenlange ervaring voor een assortiment van professionele topmerken waar je op kunt rekenen.  In onze winkel vind je een kite-assortiment met onder andere CabrinhaNaishAirushSlingshotNorthCore en TEN. Maar ook boards van onder andere: Core en de lichtweertoppers van Flysurfer. Qua wetsuits en alles wat jou op het water warm moet houden hebben wij veel keuze uit topmerken als PatagoniaMystic en C-skins.

Odoo + afbeelding en tekst

 KITECARE  &  U-STICK

Bij Kitecare repareren wij alle soorten kite- en barreparaties, met de beste service en kwaliteit als uitgangspunt. Hierbij kun je denken aan doekreparatiesbladderreparaties en de reparatie van je lijnen, bridle of kitebar, maar ook wetsuitreparaties, reparatie en lektesten van droogpakken.

Wij beschikken over 5 naaistations, industriële seal-apparatuur, meer dan 20 kleuren doek, een groot scala aan kite- en bridlelijnen en veel verschillende soorten neopreen, zodat wij elke kite en alle wetsuits vakkundig, snel en meestal bijna onzichtbaar gerepareerd krijgen. Door onze samenwerking met U-Stick kunnen we binnen 3 dagen bijna elke bladder nieuw maken. Weken wachttijd voor bladders die nog uit China moeten komen is dus verleden tijd!

Uniek in Nederland is de bladder productie U-Stick die in onze repair gevestigd is. Bij U-Stick produceren wij bladders op maat. Wij zijn de enigen in Nederland met een plotter die dit kan voor alle merken en in alle maten (en daar zijn we stiekem best trots op).

Voorwaarden
  • De actie is geldig tot 31 mei 2023.
  • Alleen voor Sportzeker klanten, de code is niet overdraagbaar.
  • De korting is niet stapelbaar/combineerbaar met andere kortingen.
  • Versus behoudt het recht de actie op elk moment te stoppen.

versus movie

Related Projects