Safetrx horloge

Weggeefactie!

Winactie!

We geven 2 SafeTrx horloges weg!

Deel je ervaring op onze Facebook pagina waarom je zo’n horloge nodig hebt en we verloten er 2

Omschrijving

Vertel ons op onze Facebook pagina waarom je hem wilt hebben. We geven er 2 weg. 

SafeTrx Active Watch

Revolutionair en innovatief horloge van Sony

Het SafeTrx horloge houd je veilig in de ruigste condities en is ontwikkeld in samenwerking met de Europese kustwachten en reddingsdiensten. Je kan al je sessies tracken, live locatiedelen en in geval van nood de opsporings- en reddingsdiensten zoals de KNRM alarmeren. Het horloge toont bij een melding realtime je lokatie waardoor de reddingsdiensten je sneller dan ooit in veiligheid kunnen brengen en jij binnen no-time weer veilig op het strand staat! Dankzij de optie ‘search light’ kunnen jouw contactpersonen voor noodgevallen precies je locatie zien voor een zelfredzame redding.

Altijd verbonden! Dankzij een 4G/5G LTE-M verbinding blijft het horloge altijd verbonden en heb je geen telefoon nodig om het horloge te kunnen gebruiken. Het horloge tot wel 8 uur mee met volledige tracking per seconde!. Naast veiligheid is het SafeTrx horloge ook te gebruiken in combinatie met Strava om de leukste sessie vast te leggen en te delen met je vrienden en familie.

Om toegang te krijgen tot volledige SafeTrx Active-bescherming is een SafeTrx-abonnementsplan vereist om het horloge te verbinden met de veiligheidsdiensten. Er zijn abonnementen beschikbaar voor Nederland, Noorwegen, Denemarken en Zwitserland maar het horloge werkt in heel Europa waar lte-m dekking is. Dus ook de Canarische eilanden.

Betaal per maand of per jaar en steun jouw reddingsdienst

  • Per jaar- € 155,40 (€ 12,95/mnd)

Per maand (12,99) Je kunt per maand pauzeren

Diensten omvatten:

 • Noodwaarschuwingen in de regio (Nederland KNRM, Duitsland DGzRS, Noorwegen RS, Denemarken JRCC )
 • Tracking noodwaarschuwingen naar eigen conacten in alle door LTE-M ondersteunde landen

 

Specificaties SafeTrx horloge

 • Realtime lokalisatiemogelijkheden
 • Bereik tot 17km uit de kust
 • Geen telefoon nodig
 • Wereldwijde connectiviteit 4G/5G LTE-M
 • Waterdicht, robuust en licht van gewicht
 • Te gebruiken in combinatie met Strava

Kijk ook op https://safetrxactive.com/ voor meer info.

Tot 1 mei is het horloge ook met dikke korting voor 269 euro (normaal 419 euro) te krijgen bij Kitemana, Versus en de SafeTrx webwinkel.

Actievoorwaarden
 1. Deelname aan de weggeefactie staat alleen open voor klanten van Sportzeker die woonachtig zijn in Nederland en die 18 jaar of ouder zijn.
 2. Om deel te nemen aan de weggeefactie moeten deelnemers lid worden van de Facebook-pagina van Sportzeker en reageren op de post over het Safetrx-horloge met een bericht waarin ze uitleggen waarom ze het horloge willen ontvangen.
 3. De weggeefactie loopt vanaf het moment van plaatsing van de post op Facebook tot en met 15 mei 2023.
 4. Het horloge wordt alleen naar het bij ons bekende adres van de winnaar in Nederland verstuurd.
 5. Sportzeker draagt de kosten voor het versturen van het horloge, maar is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het horloge tijdens het transport.
 6. De persoonlijke gegevens van de deelnemers worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief van Sportzeker en worden beschermd volgens wet- en regelgeving inzake gegevensbescherming.
 7. De winnaar wordt uiterlijk op 15 mei 2023 bekendgemaakt op Facebook door Sportzeker. Er kan niet over de uitslag worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt gekozen door Sportzeker en Safetrx.
 8. Het Safetrx-horloge wordt geleverd zonder bijbehorend abonnement en Sportzeker is niet verantwoordelijk voor het gebruik van het horloge door de winnaar.
 9. Door deel te nemen aan de weggeefactie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.

Safetrx active

Related Projects