Zakelijk op reis, en dan?

We krijgen af en toe de vraag van mensen die hun vakantie willen combineren met ‘zakelijke activiteiten’.  Denk aan een piloot/stewardess die op een locatie nog even wil kitesurfen, of een kitesurf instructeur die in Brazilië eerst nog even een weekje les geeft voordat hij zelf gaat rondreizen. De zakenman die zijn werktrip combineert met een dagje surfen etc. etc.

Let op: dan heb je een zakelijke component aan je reis, en ben je via Sportzeker niét verzekerd met onze Sportzeker Verzekering. (Stage voor school mag wel, dan heb je wél dekking bij ons).  Zakelijke activiteiten zou je bijvoorbeeld via een zakenreis verzekering kunnen verzekeren, maar dan heb je weer geen goede materiaaldekking.

De oplossing;  een kortlopende reisverzekering!
Daarin kunnen we vanaf nu (aug 2016) ook je surfmateriaal meeverzekeren tot 2500 euro (plus 250,300 of 500 euro afhankelijk van de dekking: basis, comfort of optimaal).

Dus je hebt dan de Sportzeker Verzekering voor al je overige activiteiten, en als je weet dat je een keer zakelijk op pad gaat, dan kan je voor die reis de kortlopende reisverzekering aanvullend afsluiten.

Heb je meer vragen over jouw specifieke situatie aarzel dan niet om even te bellen of mailen: 030-2717894 of info @ sportzeker.nl.

 

Recent Posts