Onze verzekeraar Europeesche wordt A.S.R.

We werken vanuit Sportzeker samen met Europeesche Verzekeringen. Europeesche Verzekeringen is op haar beurt weer onderdeel van A.S.R. Verzekeringen. Dit zorgt voor een solide basis onder Sportzeker. Het vertrouwen van een sterke verzekeraar, en de kennis en kunde van Sportzeker als surfers. Nu gaat Europeesche Verzekeringen verder geïntegreerd worden binnen A.S.R. Achter de schermen werkten ze al samen voor de klantenservice en schade-afhandeling, maar nu volgt de volgende stap: het afscheid nemen van de merknaam Europeesche Verzekeringen, per 17 april aanstaande.

Voor Sportzeker klanten verandert er niets, behalve dat jullie polisdocumenten nu vanuit A.S.R. verstuurd worden maar inhoudelijk blijven de voorwaarden ongewijzigd voor jullie als Sportzeker klanten.

“Waarom deze keuze?
Deze stap past bij de keuze van A.S.R. om te bouwen aan één sterk merk. Door de kracht van onze merken te bundelen kunnen we als één partij naar buiten treden. Het unieke karakter van Europeesche Verzekeringen als betrouwbare kennispartner op het gebied van reisverzekeringen verandert uiteraard niet: a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers en dezelfde verzekeringen uw betrouwbare kennispartner. U kunt dus blijven rekenen op de kennis en deskundigheid van onze medewerkers.”
Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.