Stalling uit een persoonlijke locker

Vanaf heden 17-7-2015 is stalling vanuit een persoonlijke locker bij een surfvereniging ook verzekerd bij Sportzeker. En dit zonder meerprijs! Het is een aanpassing aan de clausule die binnenkort online wordt geplaatst maar nu alvast ingaat. Het geldt met terugwerkende kracht ook voor bestaande klanten (die hoeven hiervoor niets te doen). Dus een nog betere service van Sportzeker naar de doelgroep!

Waar moet je op letten, want er zijn wel ‘spelregels’:

Wat houdt het concreet in. Onder persoonlijke locker verstaan we een locker/kluis/afgesloten ruimte die voor alleen de persoon toegankelijk is die deze locker heeft gehuurd/gekocht bij een surfvereniging. Deze persoonlijke locker moet dus op naam staan van de verzekerde bij Sportzeker. De locker moet afgesloten worden met een passend slot. Bij diefstal moet er aantoonbare schade zijn aan het slot of de locker. De locker mag dus geen items bevatten van andere personen dan de persoon die de locker gehuurd heeft. Die worden niet vergoed bij diefstal. De locker moet in een verenigingsgebouw staan en moet alleen toegangelijk zijn voor verenigingsleden. Het wordt dus niet gedekt als de surfplanken gestald zijn in een open ruimte die voor meerdere verenigingsleden toegankelijk is. We vergoeden alleen surfmateriaal. Dus geen iPhones/apparaten/kleding/portemonnees e.d. die in de locker zijn achtergelaten.

Verenigingsleden die hiervoor in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld Watersport Vereniging Zandvoort, SAS Castricum, Jumpteam Scheveningen, maar ook de The Spot Zandvoort  en andere clubs kunnen hun leden hierover informeren als aan de voorwaarden wordt voldaan.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.